Close

Rólunk

 

Köszönjük a GAMMA ENDOSZKÓP EURÓPA Kft. tevékenysége iránti érdeklődését. Engedje meg, hogy ezúton kissé bővebb tájékoztatót adjunk vállalatunkról.

A GAMMA ENDOSZKÓP EURÓPA Kft. az Amerikai Egyesült Államokban működő GAMMA ENDOSCOPY INC. vállalat különálló, Magyarországon tevékenykedő partnere.

A GAMMA ENDOSZKÓP EURÓPA Kft. mint neve is mutatja, elsősorban merev és hajlékony endoszkópok (optikák) és ezeket kisegítő sebészeti műszerek gyártásával, szervizelésével, forgalmazásával foglalkozó cég. Tevékenységi körünk továbbá kiterjed használt, felújított orvosi műszerek értékesítésére is.

Terveink között szerepel az egész országra kiterjedő szervízhálózat létrehozása.
Ezáltal a kórházak, magánklinikák, orvosi rendelők és egyéb egészségügyi intézmények műsze­rezettségének jobb kihasználását illetve új vagy felújított műszerek értékesítésével, a meglévő műszerállomány mennyiségének, minőségének fellendítését kívánjuk elősegíteni.

A GAMMA ENDOSZKÓP EURÓPA Kft. csapata arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosítsa ügyfeleinek. Tudjuk, hogy az Ön/Önök megelégedettsége, bizalma alapfeltétele a további közös együttműködésünknek.

A GAMMA ENDOSZKÓP EURÓPA Kft. garantálja a minőséget.

Amennyiben további információra lenne szüksége, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat.